a

198 West 21th Street,
Suite 721 New York

Cell: +95 (0) 123 456 789

PICTUALS

Andy Warhol Project

Een tijdje geleden kwam ik een kennis tegen die mij vertelde, dat zij graag eens een foto van haar kinderen in een ‘Andy Warhol‘ stijl zou willen hebben. Omdat ik graag experimenteer, bood ik aan dit voor haar te doen.

Haar jongste dochter Claire, ging als eerste op de foto. Het uitgangspunt voor de foto’s was een foto die Andy Warhol destijds van Marilyn Monroe maakte. Die afbeelding bestaat uit negen kleinere portretfoto’s, met veel primaire kleuren en een zwarte lijntekening. Omdat ik het niet al te ‘zwaar’ wilde maken, koos ik voor een lichtere belijning.

De foto’s van de kinderen zijn later afgedrukt op A3 formaat Stihl Lustre 300 gr fotopapier. Een Epson K3 printer (Epson Stylus Pro 3880) werd gebruikt voor de afdrukken

Omdat de foto’s van Suze en Claire naast elkaar komen te hangen, was het belangrijk om eenzelfde lay-out en kleurweergave te hanteren

Copyright Pictuals©

Plaats een reactie