a

198 West 21th Street,
Suite 721 New York

Cell: +95 (0) 123 456 789

PICTUALS

Welk probleem lost PICTUALS op?


[Klik op de afbeelding voor een 100% vergroting]

Een tijdje geleden was ik bij een presentatie van Google. Een aantal sprekers was uitgenodigd die elk vanuit hun eigen invalshoek, wilden helpen bij het starten van een bedrijf.
Eén van die sprekers was Patrick van Gils van Toppresentaties

Patrick was in positieve zin heel uitdagend en wilde bijvoorbeeld, dat de mensen in de zaal hun eigen bedrijf omschreven in twee woorden. Het eerste woord was de eigenschap en het tweede wat het bedrijf deed. Dat bleek in de praktijk een stuk lastiger dan gedacht.

Waar Patrick heen wilde met deze vraag was, dat je gedwongen werd actief na te denken over welk probleem je voor een klant oplost.

PICTUALS© lost het probleem op van een lege muur

Klinkt misschien heel vreemd, maar heel vaak hebben mensen geen idee wat de mogelijkheden zijn om een plek in huis leuk aan te kleden. Daar zijn natuurlijk veel oplossingen voor te bedenken.
Mijn oplossing is foto kunst op maat.

Naar een fotograaf ga je voor een portretfoto, foto voor je rijbewijs of paspoort of voor een fotoreportage van een huwelijk. Dat is veelal het idee dat mensen hebben bij het beroep fotograaf.
Maar het kan zoveel méér zijn dan dat. Er zijn sportfotografen, conceptuele fotografen, locatiescouts voor films, architectuurfotografen, kinderfotografen, medisch fotografen en er zijn nog veel meer onderverdelingen.

Ik maak afbeeldingen die afgestemd zijn op uw interieur en smaak. Dát is het verschil met fotografie zoals u dat misschien gewend was.

(het interieur op de home pagina is gemaakt door: Anthony Boyd Graphics; de afbeelding door PICTUALS©)

 

Plaats een reactie